Winkelwagen

Geen artikelen € 0,00

Veilig betalen!

Sfeerhaardonline.nl

Dé specialist in haarden en kachels!

 • De Dimplex Cassette; Het comfort van een elektrische haard

  Uitgelicht: De Cassettes van Dimplex

  Bent u op zoek naar een elektrische haard om zelf in te bouwen in een mooie schouw of decoratieve achterwand? Dan zijn de cassettes van Dimplex een perfecte oplossing! Cassettes zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende afmetingen en zijn zeer geschikt voor uiteenlopende toepassingen, zoals bijvoorbeeld gebruik in de horeca.

  Faber Dimplex cassette L

  Wat is een cassette?

  Een Cassette is een elektrische inbouwhaard van zwart staal. Deze “bak” is op zichzelf niet decoratief genoeg om zo in uw huiskamer te plaatsen, dus daar dient een wandmeubel of een schouw om heen geplaatst te worden. U kunt hier uiteraard zelf iets voor maken of u bestelt een kant-en-klaar exemplaar zoals bijvoorbeeld het Dimplex Trision haardmeubel. Dit designmeubel is specifiek bedoeld voor de Cassette 600.

  Elektrische inbouwhaard op basis van Opti-myst techniek  

  Het vuurbeeld van de Dimplex Cassettes is gebaseerd op de bekende Opti-myst techniek.   Deze gepatenteerde techniek maakt een einde aan het ’platte vuurbeeld’ in elektrische haarden en zorgt voor een 3-dimensionaal vuurbeeld met rookeffect.

  Het bijzondere vlammenspel wordt namelijk gecreëerd door waterdamp te verlichten. Dimplex is de eerste die deze techniek toepast. In de haard zit een waterreservoir dat heel eenvoudig te vullen is. Het water uit het reservoir wordt vervolgens verwarmd en zal verdampen. De halogeenverlichting doet uiteindelijk de rest. Nog nooit was het vuur in een elektrisch haard zo realistisch.

  faber-opti-myst-cassette-l-kiezelset-decoratie

  Montage van de Dimplex Cassette is heel eenvoudig

  De Dimplex Cassette is een eenvoudig in te bouwen elektrische haard en te plaatsen naar eigen creativiteit. De montage is kinderspel.

  De elektrische haard wordt simpelweg in de schouw of het meubel geplaatst, de stekker wordt in het stopcontact gestoken en het enige wat u nu nog hoeft te doen is het vullen van het waterreservoir. Hierna kunt u direct genieten van een prachtig haardvuur. Een rookkanaal is niet nodig.

  Cassette 1000 ook zeer geschikt voor gebruik in de horeca

  In tegenstelling tot de overige Cassettes kunnen de Cassette 500 en 1000 ook worden aangesloten op de waterleiding. Dit kan gunstig zijn bij gebruik in restaurants, cafés, hotels of entrees van bedrijven. Bijkomend voordeel van deze Cassettes is dat deze elektrische haarden geen warmte afgeven waardoor het gebruik binnen bijvoorbeeld de horeca erg veilig is.

  De Cassette 1000 is net als de Cassette 500 schakelbaar waardoor het vuurbeeld doorlopend is. U kunt naar wens schakelen en uitbreiden.

  faber-opti-myst-cassette-m-ingebouwd-3-zijdig-vuurzicht-sfeer

  Sfeer en comfort met een elektrische haard

  De Cassettes zijn in alle gevallen comfortabel te bedienen met een afstandsbediening. Ook is het geluid van het knisperende haardvuur regelbaar. U hoeft er uw luie stoel niet meer voor uit.

  De meeste Cassettes worden standaard geleverd met een decoratieve houtset. Alleen bij de Dimplex Cassette L Pebbles wordt als decoratie witte kiezel geleverd. Dus heeft u een wat moderner interieur, dan valt een witte kiezel misschien net wat beter in de smaak.

  Conclusie: De cassettes van Dimplex zorgen voor sfeer, zijn veilig, eenvoudig te bedienen en gemakkelijk in te bouwen. De Dimplex Cassette is een echte eyecatcher in uw interieur, thuis of in uw bedrijf, en creëert een ongekende gezelligheid.

  In Nederland zijn de Cassettes o.a. te koop bij Sfeerhaardonline.nl of Vuurkorfwinkel.nl.

   

  ___________________________________________________________________________________________________

 • Warmte en gezelligheid met een houtkachel

  Met een houtkachel genieten van warmte en gezelligheid  

  Cosistoves (1)Stel je eens voor: thuiskomend van een dag hard werken. Of van een uurtje sporten in de koude, gure buitenlucht. De temperatuur is laag. Wat doe je dan? Juist! Eerst even die prachtige, zwarte houtkachel in jouw woning aansteken. Al snel laait er een schitterend vlammenspel op. De warmte verspreidt zich door de kamer. De geur van het prachtige eikenhout is heerlijk. Binnen no-time is het sfeervol, behaaglijk en gezellig in huis. Of na een gezellige barbecue met familie en vrienden in de tuin. De temperatuur kan ’s avonds snel afkoelen. Even de houtkachel aan en deze onvergetelijke avond kan tot in de kleine uurtjes doorgaan.

  Heerlijk ontspannen bij het vuur van een houtkachel

  De heldere vlammen en het knisperend haardvuur geven sfeer, gezelligheid en warmte. Het zorgt voor een intens en fijn gevoel. Wellicht herken je het wel. Even helemaal wegdromen bij het aanschouwen van de prachtige vlammen. Een moment van rust. Pak een boek, zet je favoriete serie op of voer een fijn gesprek. Een heerlijk glas rode wijn erbij en genieten maar. Dankzij de sfeervolle houtkachel beleef je het nog intenser. Je hebt het verdiend!

  Met houtkachels profiteren van een aantrekkelijk rendement

  De aanschaf van een prachtige houtkachel is een mooie investering die op langere termijn kan worden terugverdiend. Met een houtkachel kan namelijk worden bespaard op de maandelijkse energierekening. Daarnaast ben je niet afhankelijk van stijgende gas- en aardolieprijzen. En zolang er goed en verantwoord gestookt wordt, is een houtkachel ook nog eens milieuvriendelijk.

  De elektrische haard als alternatief voor een houtkachel

  Nissum Opti-myst landscape

  Wij leveren houtkachels in verschillende soorten,  formaten en merken. Zo hebben wij onder andere de houtkachels van Cosi fires in ons assortiment. Heb je geen zin in hak- en breekwerk? Kies dan bijvoorbeeld voor een elektrische haard. Een elektrische haard geeft net zo veel sfeer als een openhaard, maar niet altijd warmte. Tegenwoordig zijn echter veel elektrische haarden uitgerust met een verwarmingselement waardoor deze haarden prima als bijverwarming te gebruiken zijn en de beleving erg realistisch is.

  Het grote voordeel van de elektrische haard is natuurlijk dat er alleen een stopcontact nodig is. De haard is daardoor in een handomdraai in iedere willekeurige ruimte te plaatsen en biedt veiligheid en veel comfort.

  Prijs houtkachels

  Een houtkachel is al verkrijgbaar vanaf 245,00. We durven dus voorzichtig aan te nemen dat er al snel voor iedere portemonnee een passend exemplaar te vinden is. Dit geldt ook voor specifieke wensen en voorkeuren. Er is altijd wel een exemplaar te vinden dat past binnen jouw interieur of op jouw terras.

  Wil je een houtkachel met aparte oven? Dan is de houtkachel Cosistove Major waarschijnlijk iets voor jou. Wil je een wit exemplaar of een houtkachel op statief? Geen probleem, houtkachels zijn er in vele soorten en maten. Bekijk in onze webshops snel het volledige assortiment houtkachels of kom langs in onze showroom. De koffie staat voor u klaar!

  ___________________________________________________________________________________________________

 • Sfeer met een elektrische haard

  Met een elektrische haard direct sfeer op iedere gewenste plek

  faber-opti-virtual-double-detailDe laatste jaren is de elektrische haard sterk in opkomst. De moderne haarden geven een zeer levendig en levensecht "vlammenspel", soms met rook bestaande uit waterdamp. Wie in het verleden een open haard wilde laten plaatsen, moest de beschikking hebben over een rookkanaal of een schoorsteen. Met een elektrische haard is dit niet nodig. Het is een sfeermaker die geplaatst kan worden zonder al teveel aanpassingen aan de ruimte te hoeven doen. Het enige wat nodig is, is een stopcontact.

  Veelzijdige mogelijkheden van een elektrische haard

  faber_cassette_500Doordat een elektrische haard niet aangesloten hoeft te worden op een afvoerkanaal voor het rookgas of een schoorsteen, kan het op meer locaties geplaatst worden in vergelijking met de traditionele haard. Een elektrische haard is immers uitstekend geschikt voor een flat, appartement of andere woonruimtes. Daarnaast kunnen de elektrische haarden die geen warmte afgeven ook gebruikt worden als sfeermaker voor bedrijfspanden en horecagelegenheden. Er is geen gevaar voor brandwonden en overtollige warmte productie.

  Elektrische haarden met een optimale sfeerbeleving

  faber-boxx-rvsU hoeft zeker geen concessies te doen aan de sfeer en gezelligheid die een “echte open haard” met zich mee brengt. Het vlambeeld van de nieuwe generatie elektrische haarden zijn bijna niet van de authentieke haarden te onderscheiden. Het “platte vuurbeeld” van de oudere generaties elektrische haarden is definitief voorbij.

  Dimplex is een innovatief merk in elektrische haarden dat het Opti-myst® vuurbeeld heeft ontwikkeld. Dit is een 3-dimensionaal vuurbeeld met rookeffect. Een waterreservoir, halogeen licht, warmte en een verdamper creëren revolutionaire vlammen dat niet is te onderscheiden van echt vuur. Daarnaast heeft Dimplex ook haarden met het Opti-Virtual principe. Hierbij ervaart u een illusie van vuur met een levensecht vlammenspel, geknisper en vonkjes die zelfs weg lijken te springen. U blijft hier naar kijken!

  Samen genieten van sfeer, gezelligheid en warmte rondom het vuur. Daar gaat het om.

  Elektrische haarden als realistische sfeermakers

  Sfeerhaardonline.nl heeft elektrische haarden in alle soorten en uitvoeringen voor een intensehangende haard beleving van vuur, warmte en sfeer. U kunt bij ons onder andere uitstekend terecht voor een vrijstaande haard of een doorkijkhaard voor een rondom aanzicht. Er zijn zelfs hangende haarden en sfeerhaarden met opbergruimte leverbaar.

  Een inbouwhaard of een inzethaard geeft een sfeervol vooraanzicht. Deze kunnen zowel strak in een wand als in een natuurstenen sierschouw worden geplaatst in iedere gewenste afmeting. Voor iedere ruimte en interieur inrichting hebben wij een geschikte elektrische haard beschikbaar.

  Wij zijn trotse dealer van het gerenommeerde A-merk Dimplex. Met dit merk haalt u kwaliteit en sfeer in huis. U zult zeker genieten van de elektrische haarden als realistische sfeermakers die niet van de traditionele haarden te onderscheiden zijn.

3 artikel(en)