Winkelwagen

Geen artikelen € 0,00

Veilig betalen!

De Dimplex Cassette; Het comfort van een elektrische haard

Uitgelicht: De Cassettes van Dimplex

Bent u op zoek naar een elektrische haard om zelf in te bouwen in een mooie schouw of decoratieve achterwand? Dan zijn de cassettes van Dimplex een perfecte oplossing! Cassettes zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende afmetingen en zijn zeer geschikt voor uiteenlopende toepassingen, zoals bijvoorbeeld gebruik in de horeca.

Faber Dimplex cassette L

Wat is een cassette?

Een Cassette is een elektrische inbouwhaard van zwart staal. Deze “bak” is op zichzelf niet decoratief genoeg om zo in uw huiskamer te plaatsen, dus daar dient een wandmeubel of een schouw om heen geplaatst te worden. U kunt hier uiteraard zelf iets voor maken of u bestelt een kant-en-klaar exemplaar zoals bijvoorbeeld het Dimplex Trision haardmeubel. Dit designmeubel is specifiek bedoeld voor de Cassette 600.

Elektrische inbouwhaard op basis van Opti-myst techniek  

Het vuurbeeld van de Dimplex Cassettes is gebaseerd op de bekende Opti-myst techniek.   Deze gepatenteerde techniek maakt een einde aan het ’platte vuurbeeld’ in elektrische haarden en zorgt voor een 3-dimensionaal vuurbeeld met rookeffect.

Het bijzondere vlammenspel wordt namelijk gecreëerd door waterdamp te verlichten. Dimplex is de eerste die deze techniek toepast. In de haard zit een waterreservoir dat heel eenvoudig te vullen is. Het water uit het reservoir wordt vervolgens verwarmd en zal verdampen. De halogeenverlichting doet uiteindelijk de rest. Nog nooit was het vuur in een elektrisch haard zo realistisch.

faber-opti-myst-cassette-l-kiezelset-decoratie

Montage van de Dimplex Cassette is heel eenvoudig

De Dimplex Cassette is een eenvoudig in te bouwen elektrische haard en te plaatsen naar eigen creativiteit. De montage is kinderspel.

De elektrische haard wordt simpelweg in de schouw of het meubel geplaatst, de stekker wordt in het stopcontact gestoken en het enige wat u nu nog hoeft te doen is het vullen van het waterreservoir. Hierna kunt u direct genieten van een prachtig haardvuur. Een rookkanaal is niet nodig.

Cassette 1000 ook zeer geschikt voor gebruik in de horeca

In tegenstelling tot de overige Cassettes kunnen de Cassette 500 en 1000 ook worden aangesloten op de waterleiding. Dit kan gunstig zijn bij gebruik in restaurants, cafés, hotels of entrees van bedrijven. Bijkomend voordeel van deze Cassettes is dat deze elektrische haarden geen warmte afgeven waardoor het gebruik binnen bijvoorbeeld de horeca erg veilig is.

De Cassette 1000 is net als de Cassette 500 schakelbaar waardoor het vuurbeeld doorlopend is. U kunt naar wens schakelen en uitbreiden.

faber-opti-myst-cassette-m-ingebouwd-3-zijdig-vuurzicht-sfeer

Sfeer en comfort met een elektrische haard

De Cassettes zijn in alle gevallen comfortabel te bedienen met een afstandsbediening. Ook is het geluid van het knisperende haardvuur regelbaar. U hoeft er uw luie stoel niet meer voor uit.

De meeste Cassettes worden standaard geleverd met een decoratieve houtset. Alleen bij de Dimplex Cassette L Pebbles wordt als decoratie witte kiezel geleverd. Dus heeft u een wat moderner interieur, dan valt een witte kiezel misschien net wat beter in de smaak.

Conclusie: De cassettes van Dimplex zorgen voor sfeer, zijn veilig, eenvoudig te bedienen en gemakkelijk in te bouwen. De Dimplex Cassette is een echte eyecatcher in uw interieur, thuis of in uw bedrijf, en creëert een ongekende gezelligheid.

In Nederland zijn de Cassettes o.a. te koop bij Sfeerhaardonline.nl of Vuurkorfwinkel.nl.

 

___________________________________________________________________________________________________

Geef een reactie