Winkelwagen

Geen artikelen € 0,00

Veilig betalen!

Dimplex haarden

Elektrische haard kopen? Kies voor een Dimplex!

Het merk Faber, dat vanaf heden onder de naam Dimplex verder gaat, neemt met een breed scala aan kwalitatief hoogstaande haarden en kachels in Europa een zeer prominente positie in. Men investeert veel tijd in onderzoek voor en ontwikkeling van zijn elektrische haarden.

Dimplex is een gevestigde naam op het gebied van gashaarden en elektrische kachels. Maar ook voor een stoere houtkachel of een buitenhaard kunt u bij hen terecht. Wat uw keuze ook is, wat uw wensen ook zijn… met een Dimplex haalt u kwaliteit en sfeer in huis.

Lees hier meer over de Dimplex haarden.

 

per pagina

Artikelen 1 tot 36 van 67 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Artikelen 1 tot 36 van 67 in totaal

Van hoog naar laag sorteren

 


Faber Haarden (Dimplex), opgericht in 1844  

In 1844 werd in het Friese Franeker het vuur ontstoken voor het huidige merk Faber. Jan Gerrits Faber begon met de oprichting van een grofsmederij; de basis voor het huidige assortiment haarden en kachels. Velen zijn opgegroeid met de eerste gaskachels van Faber; zeker toen in de jaren-60 in Nederland het gebruik van gas steeds meer gemeengoed werd. Hoe heerlijk was het om thuis te komen en op te warmen bij de gaskachel.

Het merk Faber heeft sindsdien niet stilgestaan. Vele nieuwe producten en technieken werden ontwikkeld. Faber heeft diverse unieke uitvindingen op haar naam staan, die nu als dé standaard in de internationale markt worden gezien. Unieke innovaties om samen warmte en vuur optimaal te beleven en te voelen.


 

Faber is sinds jaar en dag natuurlijk een gevestigde naam op het gebied van gashaarden en elektrische kachels. Maar ook voor een stoere houtkachel of een buitenhaard op gas kunt u bij Faber terecht. Men maakt uw wensen om te genieten van vuur waar. Wat uw keuze ook is, wat uw wensen ook zijn… met een Faber haalt u kwaliteit en sfeer in huis. Wat te denken van uw werkomgeving, appartement of vakantiewoning. Met het brede en diepe assortiment kunnen we gerust stellen, dat in iedere leefomgeving een Faber past. Dus ook voor u is er een passende haard.

Faber staat voor innovatie

Wist u dat het huidige aanbod van sfeerhaarden in de markt voor een zeer groot deel is gebaseerd op de innovaties van Faber? Zo is Faber is dé uitvinder van het gesloten, ook wel multivent verbrandings-systeem genoemd. Faber neemt daarmee in Europa een zeer prominente positie in. Maar dit is slechts één van de vele vernieuwingen van Faber. Ook op het gebied van elektrische haarden is Faber toonaangevend.

Onderdeel van Glen Dimplex

Het merk Faber is onderdeel van Glen Dimplex Consumer Appliances Europe. Producent van onder andere gashaarden, elektrische haarden en houtkachels. Het bedrijf maakt deel uit van de Ierse Glen Dimplex Group.

Wereldwijd is de Glen Dimplex Group de grootste fabrikant van elektrische haarden en kachels én één van de grootste leveranciers van klein huishoudelijke apparaten. Op dit moment werken bij de Glen Dimplex Group circa 10.000 betrokken en gepassioneerde collega’s. Samen zorgen wij voor een omzet van ruim 2 miljard euro.

De vestiging Glen Dimplex Consumer Appliances Europe is gevestigd in Heerenveen. Vanuit dit kantoor bewerkt men de Europese markt met merken als Faber en Dimplex haarden.

Vanaf 1 november 2017 gaat men op het gebied van elektrische haarden verder onder één naam (Dimplex haarden) en komt de oeroude naam Faber te vervallen.