Winkelwagen

Geen artikelen € 0,00

Veilig betalen!

Inbouwhaard

Haal sfeer in huis met een elektrische inbouwhaard

Een elektrische inbouwhaard kan zowel strak in een wand als in een natuurstenen sierschouw worden geplaatst. Van heel breed tot heel klein, met glas of geheel open, bijna alle interieurstijlen zijn tegenwoordig mogelijk. Bij Sfeerhaardonline.nl vindt u een uitgebreid assortiment elektrische haarden, geschikt voor in huis of bijvoorbeeld in een horecabedrijf. Lees hier meer over de elektrische haarden van Dimplex.

 

per pagina

34 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

34 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

 

De elektrische inbouwhaard

Inbouwhaarden zijn er in vele soorten en maten: gas- of houtgestookt, maar ook elektrisch op basis van bijvoorbeeld het gepatenteerde Dimplex Opti-myst principe.

Een inbouwhaard kan zowel strak in een wand als in een bestaande schouw worden geplaatst. Van heel breed tot heel klein, met glas of een open vuur, in een hoek of als ruimteverdeler, bijna alle interieurstijlen zijn tegenwoordig verkrijgbaar.

Of het in de woonkamer, de keuken of badkamer is, een elektrische inbouw haard maakt van uw muur een warm element. Het vuur van de huidige elektrische haarden is nog nauwelijks van een echt haardvuur te onderscheiden en de bijgeleverde houtblokken zorgen voor een prachtig vlammenspel.

 

Dimplex Gala Opti-myst

 

Warmte, comfort en een prachtig vlammenspel

De keuze voor een elektrische inbouwhaard is logisch en snel gemaakt: de installatie is bijzonder eenvoudig, de haard heeft geen rookkanaal nodig, is betaalbaar en het vuurbeeld is levensecht. Dit realistische vuurbeeld wordt door middel van lampen en spiegels gerealiseerd. Soms wordt er zelfs waterdamp gebruikt, waardoor de vuurbeleving helemaal optimaal is. Bekijk bijvoorbeeld de Dimplex Gala Opti-myst eens.

Sommige haarden hebben zelfs de mogelijkheid om te verwarmen, met een maximaal vermogen van 2kW. Voor de meeste situaties is dit overigens onvoldoende vermogen om als hoofdverwarming te dienen, maar deze warmte zorgt natuurlijk wel voor nog wat extra beleving.

Ook de plaatsing is erg eenvoudig. Het enige dat u voor een elektrische inbouwhaard nodig heeft is een stopcontact. Het gebruik is comfortabel want met één druk op de knop wordt de elektrische haard aangestoken. Dit gebeurt vaak  met een handige afstandsbediening.

Elektrische inbouwhaard kopen?

Dan bent u bij Sfeerhaardonline.nl aan het juiste adres! U vindt bij ons een enorm assortiment met de goedkoopste inbouwhaarden. Een goed advies en een perfecte afhandeling van uw bestelling is echter minstens zo van belang!

Wilt u meer weten over de elektrische inbouwhaard? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze adviseurs staan daar dagelijks voor u klaar en denken graag met u mee.