Winkelwagen

Geen artikelen € 0,00

Veilig betalen!

Over Sfeerhaardonline.nl

Wie zijn wij?

Sfeerhaardonline.nl is een internetwinkel met scherpe prijzen, een uitgebreid assortiment en snelle levertijden. Bij Sfeerhaardonline.nl bent u verzekerd van plezierig en gemakkelijk winkelen in een veilige en vertrouwde omgeving. Wij zijn met name gespecialiseerd in elektrische sfeerhaarden. Naast elektrische haarden verkopen we echter ook decoratieve houtkachels, tuinhaarden en aanverwante accessoires.

Volledige service en garantie

U krijgt bij ons de volledige service en garantie zoals u die mag verwachten van een gerenommeerde internetwinkel. Als verkoper van een aantal grote merken zijn altijd de Nederlandse garantievoorwaarden van toepassing. Uw bestelling wordt snel en professioneel thuis afgeleverd, maar u kunt er ook voor kiezen om het product af te halen.

Bescherming van uw persoonlijke gegevens

Sfeerhaardonline.nl gaat uiterst zorgvuldig om met de gegevens van haar klanten. Privacy vinden wij erg belangrijk. Daarom zetten wij dagelijks hoogwaardige software in ter bescherming van persoonlijke gegevens en bestelhistorie.

Eerlijke prijzen

De kracht van Sfeerhaardonline.nl is de unieke combinatie van kopen via internet tegen eerlijke en scherpe prijzen, maar met de betrouwbaarheid van de traditionele winkel. Sfeerhaardonline.nl is onderdeel van Brave International B.V. en richt zich op de Nederlandse en Belgische consument.

Webshop Keurmerk

Sfeerhaardonline.nl is aangesloten bij Webshop Keurmerk in Nederland. Dit Kwaliteitskeurmerk geeft aan dat Sfeerhaardonline.nl de gedragsregels onderschrijft die het u mogelijk maken om veilig en betrouwbaar online te winkelen.

Sfeerhaardonline.nl in het kort:

•  Veilig online winkelen
•  14 dagen op zicht
•  Webshop Keurmerk
•  Veilig betalen met iDEAL, Paypal of creditcard.
•  Snelle levering
•  Achteraf betalen