Winkelwagen

Geen artikelen € 0,00

Veilig betalen!

Wie zijn wij?

Sfeerhaardonline.nl is dé specialist in sfeervol wonen

Sfeerhaardonline.nl is een internetwinkel met scherpe prijzen, een enorm assortiment en snelle levertijden. Op het gebied van elektrische haarden, houtkachels, buitenhaarden en aanverwante accessoires zijn we inmiddels één van de grootste winkels van Nederland en België! Bij Sfeerhaardonline.nl bent u verzekerd van plezierig en gemakkelijk winkelen in een vertrouwde en veilige omgeving.

Bij Sfeerhaardonline.nl  verkopen we met name elektrische haarden. Want dat is waar we goed in zijn! Bent u op zoek naar een Faber Opti-myst, een Opti-Virtual of een Optiflame? U bent bij ons aan het juiste adres voor de mooiste haarden tegen de beste prijzen!

Eerlijke prijzen

De kracht van Sfeerhaardonline.nl is de unieke combinatie van kopen via internet tegen eerlijke en scherpe prijzen, maar met de betrouwbaarheid van de traditionele winkel. Sfeerhaardonline.nl richt zich in het bijzonder op de Nederlandse en Belgische consument.

Volledige service en garantie

U krijgt bij ons de volledige service en garantie zoals u die mag verwachten van een gerenommeerde internetwinkel. Als verkoper van een aantal grote merken zijn altijd de Nederlandse garantievoorwaarden van toepassing. Uw bestelling wordt snel en professioneel thuis afgeleverd, maar u kunt er ook voor kiezen om het product af te halen.

Klantenservice zes dagen per week bereikbaar

Wij hechten veel waarde aan een goede bereikbaarheid. Sfeerhaardonline.nl beschikt daarom over haar eigen klantenservice waar u terecht kunt met al uw vragen. Onze medewerkers staan u graag persoonlijk te woord.

Onze klantenservice is van maandag tot en met zaterdag telefonisch bereikbaar op telefoonnummer: 013-545 19 66 of per e-mail via info@sfeerhaardonline.nl

Webshop Keurmerk

Sfeerhaardonline.nl is aangesloten bij het Webshop Keurmerk. Dit keurmerk geeft aan dat Sfeerhaardonline.nl de gedragsregels onderschrijft die het u mogelijk maken om veilig en betrouwbaar online te winkelen.

Bescherming van uw persoonlijke gegevens

Sfeerhaardonline.nl gaat uiterst zorgvuldig om met de gegevens van haar klanten. Privacy vinden wij erg belangrijk. Daarom zetten wij dagelijks hoogwaardige software in ter bescherming van persoonlijke gegevens en bestelhistorie.

Sfeerhaardonline.nl in het kort:

 Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  Gratis verzending boven de € 50,-
  Achteraf betalen
  14 dagen op zicht
  Webshop Keurmerk
 Artikel zelf afhalen of vooraf bekijken in onze showroom

Volg ons ook op:

Volg Vuurkorfwinkel.nl op Facebook   Volg Vuurkorfwinkel.nl op Twitter   Volg Vuurkorfwinkel.nl op Google+   Ga naar ons Weblog   Volg Vuurkorfwinkel.nl op Pinterest

Bekijk hier onze Privacyverklaring